Skip to main content

Sinds 1 mei 2021 is Ben Kuin toegetreden tot het team van Vernie Metaalbewerking. Met Ben hebben we een enthousiaste en gedreven frezer aan ons team toegevoegd. Wij van Vernie-Metaal wensen Ben veel succes en een aangename tijd bij ons bedrijf! 

Even Voorstellen | Michel Pronk

Gepubliceerd | 16-04-2024

Nieuw in het Vernie team:
Michel Pronk

We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst te verwelkomen: Michel Pronk, een ervaren CNC-programmeur, sluit zich aan bij het team van Vernie-Metaal. Gevestigd in Heerhugowaard, kijken we uit naar de samenwerking met Michel in ons dynamische en toegewijde team. Zijn expertise en vaardigheden zullen ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan onze activiteiten en ons helpen om onze positie als leider in de metaalbewerkingsindustrie te versterken.

Welkom bij Vernie-Metaal, Michel Pronk!

Michel zelf aan het woord

“Jullie kennen me misschien nog niet, maar daar gaat snel verandering in komen! Ik ben Michel Pronk, de nieuwste aanwinst bij Vernie-Metaal, en ik breng wat pit en plezier naar het team van CNC-programmeurs.

Als ervaren CNC-wizard ben ik gewend aan precisiewerk, maar ik ben ook niet vies van een beetje avontuur. Bij Vernie-Metaal voel ik me meteen thuis tussen de vonken en het metaal. Het is net alsof ik mijn favoriete gereedschap heb gevonden in een doos vol speelgoed.

Mijn motto? Werk hard, speel harder! Bij Vernie-Metaal gaan we niet alleen voor perfectie in onze CNC-programma’s, maar ook voor een beetje plezier op de werkvloer. Want laten we eerlijk zijn, een dag zonder lachen is een dag niet geleefd!

Dus, laten we samen de grenzen verleggen, nieuwe uitdagingen aangaan en vooral veel plezier hebben. Want bij Vernie-Metaal maken we niet alleen geweldige producten, we maken ook geweldige herinneringen. En ik kan niet wachten om die met jullie te delen!”

Groeien in omvang, ervaring & kwaliteit

Michel Pronk brengt een schat aan ervaring en kennis mee naar Vernie-Metaal als ervaren CNC-programmeur, bekwaam in het ontwikkelen en implementeren van complexe programma’s met ongeëvenaarde precisie en efficiëntie. Zijn toewijding aan vakmanschap en vermogen om innovatieve oplossingen te vinden, maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team. Bij Vernie-Metaal streven we naar excellentie in alles wat we doen, als toonaangevende leverancier van metaalbewerkingsoplossingen. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid blijven we onze capaciteiten uitbreiden en onze diensten verbeteren, met Michel aan boord zijn we ervan overtuigd dat we onze positie als leider in de metaalbewerkingsindustrie kunnen versterken. Welkom bij Vernie-Metaal, Michel Pronk! We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan het verwezenlijken van onze doelen en het bouwen aan een succesvolle toekomst voor ons bedrijf.

Wij beschikken over een eigen machinepark met o.a. freeze- en draaibanken

Bovendien produceren we ook verreweg het merendeel van de onderdelen die in onze hogedrukunits worden gebruikt in-house. We beschikken over state-of-the-art apparatuur, zoals freeze- en draaibanken, waarmee we verschillende componenten kunnen vervaardigen. Door deze capaciteit intern te hebben, kunnen we flexibel inspelen op specifieke eisen en snel reageren op eventuele wijzigingen of verbeteringen in het productieproces.

Het hebben van een in-house productie biedt tal van voordelen. Allereerst kunnen we de kwaliteit van onze producten nauwlettend controleren en waarborgen. Elk onderdeel dat de fabriek verlaat, heeft een grondige kwaliteitscontrole ondergaan om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen. Dit geeft onze klanten het vertrouwen dat ze kunnen rekenen op duurzame en betrouwbare hogedrukoplossingen.

Doosan DNM6700

3-assige freesbank

HedeliusT9 3600

5-assige freesbank

DVF 5000

5-assige freesbank

Vernie Nieuws

Meer Nieuwsberichten

Machinepark | Nieuw: De HedeliusT9 3600

Met groot genoegen delen wij u mede dat wij onlangs een nieuwe toevoeging aan ons machinepark hebben verwelkomd: de Hedelius T9 3600. Deze geavanceerde machine markeert een significante stap voorwaarts in onze productiecapaciteit en zal ons in staat stellen om nog efficiënter en nauwkeuriger te werken.

Lees Verder »
Vernie Metaalbewerking | Nieuw de Doosan DNM 6700

Machinepark | Nieuw: De Doosan DNM 6700

Deze week hebben wij onze nieuwe freesbank de Doosan DNM 6700 in ontvangst mogen nemen. Onze nieuwe freesbank is gelijk in gebruik en is voor u beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden of gaat direct voor u aan de slag. Machinepark | Nieuw de

Lees Verder »
Ben Kuin - Frezer - Vernie Metaalbewerking

Even Voorstellen | Ben Kuin

Sinds 1 mei 2021 is Ben Kuin toegetreden tot het team van Vernie Metaalbewerking. Met Ben hebben we een enthousiaste en gedreven frezer aan ons team toegevoegd. Wij van Vernie-Metaal wensen Ben veel succes en een aangename tijd bij ons bedrijf!  Even Voorstellen | Ben Kuin Gepubliceerd | 17-05-2021 Nieuw

Lees Verder »

Projecten | V-Snaarschijven (Poelie)

Deze V-Snaarschijven hebben een diameter van 500mm, zijn voorzien van SPA profielen en heeft een totaal gewicht van 130 kg. In de volgende bewerking worden ze voorzien van Conische klembussen (Taper Bush). Projecten | V-Snaar Poelie Gepubliceerd | 11-05-2021 Nu in productie: Custom Made V-Snaarschijven Deze V-Snaarschijven hebben een diameter

Lees Verder »