Skip to main content
Home
Kom werken bij Vernie Metaalbewerkingen B.V.

Groei en ontwikkel jij met ons mee? Wij zijn een groeiend en innovatief bedrijf die altijd open staat voor talent én ervaring!

Open Sollicitatie

Ben jij ervan overtuigd dat jij een aanwinst bent voor Vernie? Upload dan nu je CV.

Hot Job: CNC Draaier

Wij zijn dringend opzoek naar een zelfstandige CNC Draaier. (2-assig tot 5-assig)

Full Time
Full Time

Als vaste werknemer bij Vernie kan je rekenen op een gezellig en goed samenwerkend team. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en faciliteiten als opleidingen en cursussen om jezelf te blijven te ontwikkelen.

CNC Draaier

Ben jij een zelfstandige CNC Draaier met ervaring achter de draaibanken (2-assig tot 5-assig)? Kennis van programmeren is voor ons een belangrijk pluspunt

Ervaring

Min 3 Jaar

Locatie

Heerhugowaard
Allround Constructeur

Wij zijn opzoek naar een flexibele werknemer die inzetbaar is als constructeur, bankwerker, lasser en als monteur. Iemand die van afwisseling houdt dus!

Ervaring

In overleg

Location

Heerhugowaard
Part Time
Parttime Vacatures

Op zoek naar een uitdagende parttime job? Bij Vernie bieden wij ook parttimers de kans om aan mooie projecten te werken.

Stage Lopen

Bij ons staan groei en innovatie voorop, ook als het gaat om jouw ontwikkeling en carrière. Kom stage lopen bij Vernie en help mee met onze gave projecten.

Ervaring

Niet verreist

Locatie

Heerhugowaard
Freelancer in de Metaalindustrie

Ben jij een allrounder of bezit jij een specialisatie in de metaalindustrie, die op oproep basis werkt? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Ervaring

Min 3 Jaar

Locatie

Heerhugowaard