Skip to main content

Fotogalerij Vernie Metaalbewerking

Gespecialiseerd in Verspaning & Machinebouw

Benieuwd hoe het er in onze machinefabriek aan toe gaat en welke producten we hier fabriceren? Dat kunt u bekijken in de onderstaande fotogalerij.

Vernie Metaalwerking B.V. is een veelzijdige Machinefabriek. In onze werkplaats maken wij met behulp van geavanceerde machines gebruik van moderne productiemethoden. Wij vertalen uw ideeën naar een op maat gemaakt ontwerp. Wij onderbouwen onze ontwerpen tevens met sterkteberekeningen en realiseren dit altijd binnen het voor afgesproken budget. Dankzij jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij vergaand adviseren. Daarnaast hebben wij passende alternatieven voorhanden. In elke situatie kunt u vertrouwen op onze creativiteit, kwaliteit en veelzijdigheid. Bij Vernie Metaalbewerking B.V. kunt u vertrouwen op onze up-to-date kennis van wet- en regelgeving. Wij voldoen dan ook aan de Metaal Unie voorwaarden.

Vernie Metaalbewerking B.V.

Offerte Aanvragen

Machinefabriek Vernie is in 1978 opgericht in de Amsterdamse Jordaan. Na 40 jaar is het bedrijf medio 2018 neergestreken in Heerhugowaard, Noord-Holland. Met een modern en divers machinepark kunnen wij praktisch elke klus realiseren.

Volg ons laatste nieuws

Vernie Metaalbewerking