Skip to main content

ENGINEERING

Hoe gedragen verschillende staalsoorten zich bij grote temperatuurwisselingen? Welke gevolgen heeft dat voor de slijtage van draaidelen? Welke krachten komen er op de verschillende onderdelen te staan? Zomaar een paar vragen die laten zien hoe complex engineering kan zijn. Voor veiligheid en bedrijfszekerheid zijn uitgebreide kennis over materiaaleigenschappen, productietechnieken en sterkteberekeningen essentieel. We zoeken altijd naar slimme manieren om ingewikkelde dingen eenvoudiger te maken, duurzamer en veiliger.

Ontwerpfase

Wij zij zeer bedreven in het ontwerpen van producten en beschikken over een uitgebreide kennis betreft materiaaleigenschappen en productietechnieken. Wij zoeken altijd naar efficiëntere processen om ingewikkelde vraagstukken eenvoudiger, duurzamer en goedkoper te leveren. Onze producten en projecten ontwerpen wij in Autodesk Inventor. Met dit visualisatie programma ontwerpen wij producten tot complete machine installaties in een 3D omgeving. Hierdoor kunnen alle componenten prefect op elkaar worden afgestemd.

In beeld brengen

Door onze engineering en verspaning afdelingen te combineren kunnen wij een klant van A tot Z begeleiden tijdens alle processen. Wij ontwerpen of denken mee tijdens de ontwerpfase. Aan de hand van de belastingen van externe invloeden bepalen wij welk materiaal te gebruiken. In de meeste gevallen voeren wij onze 3D modellen direct in ons CAM-systeem, die reeds geïntegreerd is in ons 3D tekenpakket. Middels deze intergratie in ons proces, verhogen wij onze efficiëntie en neemt de nauwkeurigheid daardoor toe. Ook aangeleverde 3D bestanden kunnen wij prefect verwerken in ons CAM-systeem.

3D Model omzetten naar CNC programma.

Ik help u graag!

Stel uw vraag hier