Skip to main content

Maak kennis met ons team!

Sven Gravesteijn

Sven Gravesteijn

Commercie & Sales

Howdy, heeft u een specifieke vraag over een product, productie-eisen of wilt een een product op maat, dan bent u van harte welkom om contact met mij op te nemen.

Jurgen van den Berg

Jurgen van den Berg

CEO

Als trotse eigenaar van Vernie Metaalbewerking streef ik naar de hoogste service en kwaliteit. Ik zou u graag persoonlijk meer vertellen over ons prachtige bedrijf. Ik kom graag met u in contact.

Nicole Bakkum

Nicole Bakkum

Financiën & Administratie

Hoi hoi, voor vragen u met betrekking tot financiën en administratie kunt u contact met mij opnemen. Ik ben dagelijks te bereiken via de mail en op maandag en vrijdag telefonisch.

Steven Legdeur

Steven Legdeur

Productie

Hallo, mijn naam is Steven en in mijn functie als productiemedewerker is werken met techniek mijn favoriete bezigheid. Ik kan niet wachten om technische aspecten toe te passen voor uw bedrijf.

Hessel Swart

Hessel Swart

Shift Leader

Goedendag, In mijn functie als shift leader zorg ik ervoor dat onze projecten zo soepel mogelijk lopen, zodat wij onze klanten de hoogste kwaliteit en beste en snelste service kunnen garanderen.

Jan Greeve

Jan Greeve

Commercie & Sales

Ik kijk ernaar uit om u meer informatie te verschaffen over onze producten en diensten. Wilt u een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen? Dan sta ik u graag te woord.

Chairon Muricia

Chairon Muricia

Productie

Hallo, Ik ben Chairon. Ik kleur op van het leveren van perfecte producties. Ik ben ervan overtuigt dat ik samen met ons team, perfecte producten voor u kan leveren. Tot ziens!

Felix de Jong

Felix de Jong

Productie

Ha, dank voor uw interesse in mijn functie. Als productiemedewerker streef ik ernaar om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Het leveren van perfect productie geven mij voldoening.

Rens Gaarenstroom

Rens Gaarenstroom

Reparatie service

Schade? Technische problemen? Don't worry! Neem contact met ons op en ik zal u spoedig helpen. Ik ben al onderweg om uw apparatuur te repareren of technische problemen te verhelpen.

Frans Schouten

Frans Schouten

Productie

Als productie medewerker bij Vernie Metaalbewerking ben ik dagelijks bezig met het leveren van op maat geproduceerde producten voor onze klanten. Precision matters!

Bedankt, uw aanvraag is verzonden.