Skip to main content

5-Assig Frezen

Vernie Metaalbewerkingen heeft zich onlangs versterkt met de nieuwe DVF-serie 5-assige bewerkingscentra van Doosan. Geoptimaliseerd voor bewerkingen van moeilijk te verspanen en complexe werkstukken in grote en kleine series.

De DVF 5000 is de volgende generatie 5-assige serie compacte bewerkingscentra van Doosan Machine Tools. Het biedt een breed scala aan op maat gemaakte opties, automatisering, en maximaal gemak, waardoor onbemand bewerken eenvoudig mogelijk wordt gemaakt.

Onze 5-assige freesmachine in actie!

Showcase 2
Image is not available
Showcase 2
Image is not available
Showcase 3
Image is not available
Showcase 4
Image is not available
Showcase 5
Image is not available
previous arrow
next arrow

Fusion 360
Wij gebruiken Fusion 360 om het maximale resultaat uit de DVF5000 te halen. Onze medewerkers hebben een erkend Fusion 360 certificaat. Met Autodesk Fusion 360 kunnen onze ontwerpers en engineers 3D-productontwerpen creëren en met anderen samenwerken in de cloud. Het ondersteunt een open ontwerpomgeving. Hiermee kun je CAD-data uit bijna iedere denkbare bron binnen je ontwerpen integreren en wijzigen. Met Fusion 360 is het mogelijk een render-omgeving voor fotorealistische visualisaties te creëren en kan de DVF 500 naadloos samenwerken met onze 3D-printers en CNC-machines.

Ik help u graag!

Hi, Frezen kan zeer complex zijn, vandaar helpen wij u graag de juiste oplossing te vinden. Stel mij gerust een vraag.

Stel uw vraag hier