Skip to main content

Serie-draaiwerk

CNC Draaien & CNC Frezen

Serie-draaiwerk bij Vernie Metaal - Heerhugowaard, Noord-Holland

Machinefabriek Vernie is gespecialiseerd in het seriematig bewerken van metaal en kunststof door middel van CNC Draaien en CNC Frezen. Met de focus op repeterend draai- en freeswerk,  wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en gereedschappen en vindt verspaning vergaand geautomatiseerd plaats.

Het draaien van metaal wordt ingezet voor zowel de reparatie als de toelevering. Naast enkelstuks en kleinserie is Vernie dus ook in staat om repeterend grotere series te draaien, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de 40 jarige ervaring zijn wij in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en voldoen aan de voorwaarden van de Metaal Unie.

Enkele voorbeelden van producten die d.m.v. draaien van metaal worden vervaardigd zijn zuigerstangen, hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen, molenassen en droogcilinders. Het draaien van metaal vindt plaats op de nieuwste draai- en freesbanken.

n producten die d.m.v. draaien van metaal worden vervaardigd zijn zuigerstangen, hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen, molenassen en droogcilinders. Het draaien van metaal vindt plaats op draaibanken de nieuwste draaibanken.

Serie CNC draaien bij Vernie Metaalbewerking

De serie draaiwerken (CNC Draaien) bij Vernie Metaalbewerking in Heerhugowaard, Noord-Holland, is een essentieel onderdeel van het productieproces van het bedrijf. Vernie Metaalbewerking heeft een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige metaalbewerkingsdiensten, en CNC draaien is een van de kerncompetenties waarin ze uitblinken.

CNC draaien, ook wel bekend als CNC-draaibankwerk, is een geautomatiseerd proces waarbij een computergestuurde machine precisieonderdelen vervaardigt door materiaal te verwijderen met behulp van roterende snijgereedschappen. Het proces maakt gebruik van een draaibank, die het werkstuk ronddraait terwijl het gereedschap de gewenste vorm creëert. CNC draaien biedt talloze voordelen, waaronder hoge nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en efficiëntie.

Bij Vernie Metaalbewerking wordt de serie draaiwerken uitgevoerd door ervaren vakmensen die bekend zijn met de nieuwste technologieën en technieken op het gebied van CNC-draaien. Ze werken met geavanceerde CNC-draaibanken die nauwkeurige en complexe bewerkingen kunnen uitvoeren. Deze machines zijn in staat om verschillende soorten metalen en andere materialen te bewerken, zoals staal, aluminium, messing en kunststof.

De serie draaiwerken bij Vernie Metaalbewerking wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten. Of het nu gaat om het produceren van kleine, complexe onderdelen of grotere componenten, het ervaren team van Vernie Metaalbewerking zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte productie. Ze kunnen werken met gedetailleerde ontwerptekeningen of zelfs vanuit een idee of concept, waarbij ze klanten helpen bij het vertalen van hun ontwerp naar een tastbaar product.

Naast de productie van hoogwaardige onderdelen biedt Vernie Metaalbewerking ook diensten zoals advies en engineeringondersteuning. Het team kan klanten begeleiden bij het optimaliseren van hun ontwerpen voor productie, het identificeren van mogelijke kostenbesparingen en het vinden van de beste materiaalkeuzes. Dit draagt bij aan het streven van Vernie Metaalbewerking om een totaaloplossing te bieden aan hun klanten, van concept tot eindproduct.

Als bedrijf is Vernie Metaalbewerking toegewijd aan kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. Ze hechten veel waarde aan langdurige samenwerkingsrelaties en streven ernaar om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen en deze te overtreffen. Door hun expertise in CNC draaien en andere metaalbewerkingstechnieken blijft Vernie

Vernie Metaalbewerking: Specialist in het Produceren van Series met CNC Frezen

Bij Vernie Metaalbewerking zijn wij gespecialiseerd in het produceren van series door middel van CNC frezen. Met onze geavanceerde CNC-freesmachines en ons ervaren team van vakmensen bieden wij hoogwaardige productieoplossingen aan diverse industrieën.

CNC frezen is een uiterst nauwkeurig en efficiënt proces waarbij wij materialen met grote precisie bewerken. Dankzij onze state-of-the-art CNC-freesmachines kunnen wij complexe vormen en contouren creëren in verschillende materialen, zoals staal, aluminium, messing en kunststof.

Waar wij ons onderscheiden, is ons vermogen om series van producten te produceren. Of het nu gaat om kleine of grote series, wij kunnen aan uw specifieke eisen voldoen. Dankzij onze geautomatiseerde processen kunnen wij een consistente kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen, wat essentieel is bij het produceren van meerdere identieke producten.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met de nieuwste technologieën en technieken op het gebied van CNC frezen. Wij werken nauw met u samen om uw ontwerpspecificaties te begrijpen en te vertalen naar een efficiënte productieoplossing. Door middel van geavanceerde CAM-software en programmering stellen wij onze CNC-freesmachines in om de gewenste vormen en contouren met grote precisie te produceren.

Bij Vernie Metaalbewerking staat kwaliteit voorop. Wij hanteren strenge kwaliteitscontroles gedurende het gehele productieproces om ervoor te zorgen dat elk product aan uw vereiste specificaties voldoet. Bovendien streven wij naar een efficiënte productie met korte doorlooptijden, zodat u uw producten snel kunt ontvangen.

Of het nu gaat om prototypes, kleine series of grotere serieproductie, wij zijn in staat om aan uw diverse behoeften te voldoen. Met onze expertise in CNC frezen, onze toewijding aan kwaliteit en onze klantgerichte aanpak bieden wij betrouwbare en hoogwaardige productieoplossingen voor series aan verschillende industrieën.

Vernie Metaalbewerking is uw ideale partner als u op zoek bent naar professionele en betrouwbare productie van series met CNC frezen. Met onze geavanceerde technologie, ons ervaren team en onze focus op kwaliteit staan wij klaar om aan uw productiebehoeften te voldoen en hoogwaardige producten te leveren die aan de hoogste normen voldoen.

Vernie Metaalbewerking B.V.

Offerte Aanvragen

Machinefabriek Vernie is in 1978 opgericht in de Amsterdamse Jordaan. Na 40 jaar is het bedrijf medio 2018 neergestreken in Heerhugowaard, Noord-Holland. Met een modern en divers machinepark kunnen wij praktisch elke klus realiseren.

Volg ons laatste nieuws

Vernie Metaalbewerking