Skip to main content

SERIE-DRAAIWERK

Machinefabriek Vernie is gespecialiseerd in het seriematig bewerken van metaal en kunststof door middel van CNC Draaien en CNC Frezen. Met de focus op repeterend draai- en freeswerk,  wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en gereedschappen en vindt verspaning vergaand geautomatiseerd plaats.

Het draaien van metaal wordt ingezet voor zowel de reparatie als de toelevering. Naast enkelstuks en kleinserie is Vernie dus ook in staat om repeterend grotere series te draaien, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de 40 jarige ervaring zijn wij in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en voldoen aan de voorwaarden van de Metaal Unie.

Enkele voorbeelden van producten die d.m.v. draaien van metaal worden vervaardigd zijn zuigerstangen, hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen, molenassen en droogcilinders. Het draaien van metaal vindt plaats op de nieuwste draai- en freesbanken.

n producten die d.m.v. draaien van metaal worden vervaardigd zijn zuigerstangen, hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen, molenassen en droogcilinders. Het draaien van metaal vindt plaats op draaibanken de nieuwste draaibanken.

Ik help u graag!

Hi, Frezen kan zeer complex zijn, vandaar helpen wij u graag de juiste oplossing te vinden. Stel mij gerust een vraag.

Stel uw vraag hier