Skip to main content

Deze week hebben wij onze nieuwe freesbank de Doosan DNM 6700 in ontvangst mogen nemen. Onze nieuwe freesbank is gelijk in gebruik en is voor u beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden of gaat direct voor u aan de slag.

Machinepark | Nieuw de Doosan DNM 6700

Gepubliceerd | 27-08-2021

Nieuw bij Vernie:
De Doosan DNM 6700

Deze week hebben wij onze nieuwe freesbank de Doosan DNM 6700 in ontvangst mogen nemen. Onze nieuwe freesbank is gelijk in gebruik en is voor u beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden of gaat direct voor u aan de slag.

Vernie Metaalbewerking | Nieuw de Doosan DNM 6700

Ontdek de voordelen van de Doosan DBN 6700

Onze nieuwe aanwinst biedt meer bewerkingsmogelijkheden, een grotere productiviteit, een hoger bedieningsgemak en een lagere milieubelasting. Interesse of sparren over de mogelijkheden? We staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via info@vernie-metaal.nl of via 072 – 3034199.

Hogere bewerkingsnauwkeurigheid

De Doosan DNM 6700 heeft past spindels waarin de motoren in lijn zijn gekoppeld met de spindeleenheid van 12.000 rpm 11 kW. Bovendien zijn de spindels uitgerust met een thermisch compensatiesysteem, hetgeen een hogere bewerkingsnauwkeurigheid oplevert. De direct in lijn gekoppelde spindelmotoren vervangen de riem aangedreven spindels. Bij hogere snelheden levert dat een vermindering van de trillingen en het geluid op. Bovendien is de acc/deceleratie verkort, hetgeen weer kortere start- en stoptijden oplevert en ook bij synchroon tappen onze productiviteit zeer verbetert.

Met een 6% groter bewerkingsbereik, grotere as verplaatsingen in de X- en Y-as en een 14% grotere tafel biedt het bewerkingscentra van onze nieuwe machine de hoogste bewerkingscapaciteit in deze klasse. Daarmee kunnen wij grotere en complexere werkstukken binnen dezelfde footprint bewerken voor onze klanten. 

Machine info: Doosan DNM 6700
Vernie Nieuws

Meer Nieuwsberichten

Machinepark | Nieuw: De HedeliusT9 3600

Met groot genoegen delen wij u mede dat wij onlangs een nieuwe toevoeging aan ons machinepark hebben verwelkomd: de Hedelius T9 3600. Deze geavanceerde machine markeert een significante stap voorwaarts in onze productiecapaciteit en zal ons in staat stellen om nog efficiënter en nauwkeuriger te werken.

Lees Verder »
Vernie Metaalbewerking | Nieuw de Doosan DNM 6700

Machinepark | Nieuw: De Doosan DNM 6700

Deze week hebben wij onze nieuwe freesbank de Doosan DNM 6700 in ontvangst mogen nemen. Onze nieuwe freesbank is gelijk in gebruik en is voor u beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden of gaat direct voor u aan de slag. Machinepark | Nieuw de

Lees Verder »
Ben Kuin - Frezer - Vernie Metaalbewerking

Even Voorstellen | Ben Kuin

Sinds 1 mei 2021 is Ben Kuin toegetreden tot het team van Vernie Metaalbewerking. Met Ben hebben we een enthousiaste en gedreven frezer aan ons team toegevoegd. Wij van Vernie-Metaal wensen Ben veel succes en een aangename tijd bij ons bedrijf!  Even Voorstellen | Ben Kuin Gepubliceerd | 17-05-2021 Nieuw

Lees Verder »

Projecten | V-Snaarschijven (Poelie)

Deze V-Snaarschijven hebben een diameter van 500mm, zijn voorzien van SPA profielen en heeft een totaal gewicht van 130 kg. In de volgende bewerking worden ze voorzien van Conische klembussen (Taper Bush). Projecten | V-Snaar Poelie Gepubliceerd | 11-05-2021 Nu in productie: Custom Made V-Snaarschijven Deze V-Snaarschijven hebben een diameter

Lees Verder »