Skip to main content

Deze week hebben wij onze nieuwe freesbank de Doosan DNM 6700 in ontvangst mogen nemen. Onze nieuwe freesbank is gelijk in gebruik en is voor u beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden of gaat direct voor u aan de slag.

Machinepark | Nieuw HedeliusT9 3600

Gepubliceerd | 15-06-2023

Nieuw bij Vernie:
De HedeliusT9 3600

Met groot genoegen delen wij u mede dat wij onlangs een nieuwe toevoeging aan ons machinepark hebben verwelkomd: de Hedelius T9 3600. Deze geavanceerde machine markeert een significante stap voorwaarts in onze productiecapaciteit en zal ons in staat stellen om nog efficiënter en nauwkeuriger te werken.

Ontdek de voordelen van de HedeliusT9 3600

De Hedelius T9 3600 is een hoogwaardige CNC-freesmachine die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne productieprocessen. Met zijn indrukwekkende technische specificaties en geavanceerde functies zal deze machine een essentiële rol spelen bij het vervaardigen van complexe onderdelen en het verbeteren van de algehele productiviteit van ons bedrijf.

Een van de opvallende kenmerken van de Hedelius T9 3600 is de hoge snelheid en precisie waarmee het materiaal kan worden bewerkt. Met een robuuste spindel en geavanceerde gereedschapswisselaar kunnen we nu snel en moeiteloos wisselen tussen verschillende bewerkingen en gereedschappen, waardoor de doorlooptijd van onze projecten wordt verkort.

Bovendien biedt de Hedelius T9 3600 een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden, waaronder frezen, boren, tappen en schroefdraadfrezen. Dit stelt ons in staat om complexe onderdelen met hoge nauwkeurigheid te produceren, terwijl we tegelijkertijd de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten handhaven.

Aanvulling voor onze machinefabriek!

Met de integratie van de Hedelius T9 3600 in ons machinepark kunnen we nu ook grotere werkstukken verwerken. Dankzij het ruime bewerkingsbereik en de sterke constructie van de machine kunnen we nu ook de meest veeleisende projecten aan, waardoor we ons klantenbestand kunnen uitbreiden en nieuwe marktkansen kunnen benutten.

De aanschaf van de Hedelius T9 3600 is een investering in de toekomst van ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat deze machine ons in staat zal stellen om onze concurrentiepositie te versterken door onze productiviteit te verhogen en de kwaliteit van onze producten verder te verbeteren.

Kortom, de Hedelius T9 3600 vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de groei van ons bedrijf. We zijn verheugd om deze geavanceerde machine aan ons machinepark toe te voegen en kijken ernaar uit om de voordelen ervan te benutten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ontdek de voordelen van de HedeliusT9 3600

 
Asbereik X, Y, Z3600 x 900 x 1005 mm
Pendelbedrijf2 x 1525 mm
Zwenkbereik-5° – +98°/-98° – +98°
Spindelsnelheid14000
Spindelvermogen37,00 kW
Aantal gereedschappen60
GereedschapsaannameSK40 
Rapid traverse40/40/40 m/min
Wegmeetsysteemdirekt
BesturingssysteemHeidenhain TNC 640 
Opspanvlak totaal4080 x 900 mm
Tafelbelasting vaste tafel4000 kg
Opspanvlak indexeertafelØ 900 mm
Klemgewicht draaitafel1800 kg
StoorcirkeldiameterØ 1250 mm
Vernie Nieuws

Meer Nieuwsberichten

Machinepark | Nieuw: De HedeliusT9 3600

Met groot genoegen delen wij u mede dat wij onlangs een nieuwe toevoeging aan ons machinepark hebben verwelkomd: de Hedelius T9 3600. Deze geavanceerde machine markeert een significante stap voorwaarts in onze productiecapaciteit en zal ons in staat stellen om nog efficiënter en nauwkeuriger te werken.

Lees Verder »
Vernie Metaalbewerking | Nieuw de Doosan DNM 6700

Machinepark | Nieuw: De Doosan DNM 6700

Deze week hebben wij onze nieuwe freesbank de Doosan DNM 6700 in ontvangst mogen nemen. Onze nieuwe freesbank is gelijk in gebruik en is voor u beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden of gaat direct voor u aan de slag. Machinepark | Nieuw de

Lees Verder »
Ben Kuin - Frezer - Vernie Metaalbewerking

Even Voorstellen | Ben Kuin

Sinds 1 mei 2021 is Ben Kuin toegetreden tot het team van Vernie Metaalbewerking. Met Ben hebben we een enthousiaste en gedreven frezer aan ons team toegevoegd. Wij van Vernie-Metaal wensen Ben veel succes en een aangename tijd bij ons bedrijf!  Even Voorstellen | Ben Kuin Gepubliceerd | 17-05-2021 Nieuw

Lees Verder »

Projecten | V-Snaarschijven (Poelie)

Deze V-Snaarschijven hebben een diameter van 500mm, zijn voorzien van SPA profielen en heeft een totaal gewicht van 130 kg. In de volgende bewerking worden ze voorzien van Conische klembussen (Taper Bush). Projecten | V-Snaar Poelie Gepubliceerd | 11-05-2021 Nu in productie: Custom Made V-Snaarschijven Deze V-Snaarschijven hebben een diameter

Lees Verder »