Skip to main content

Deze V-Snaarschijven hebben een diameter van 500mm, zijn voorzien van SPA profielen en heeft een totaal gewicht van 130 kg. In de volgende bewerking worden ze voorzien van Conische klembussen (Taper Bush).

Projecten | V-Snaar Poelie

Gepubliceerd | 11-05-2021

Nu in productie:
Custom Made V-Snaarschijven

Deze V-Snaarschijven hebben een diameter van 500mm, zijn voorzien van SPA profielen en hebben per stuk een totaal gewicht van 130 kg. In de volgende bewerking worden ze voorzien van Conische klembussen (Taper Bush).

Voor een gernomeerde klant in Amsterdam produceren wij onderdelen om de plant draaiende te houden. Deze producten zijn door de originele machine leverancier niet meer leverbaar, gezien de machine verouderd is. Vernie Metaal zorgt ervoor dat uw oudere plants draaien blijven. 

Deze V-Snaarschijven zijn geproduceerd met onze nieuwe machine: de Doosan Puma 3100 xLy

De Doosan Puma 3100 xLy is een mooie uitbreiding van ons machinepark. Met deze nieuwe aanwinst verbreden wij ons bereik en kunnen wij u grotere werkstukken aanbieden met grotere lengte en diameter. Door de aangedreven gereedschappen kunnen zowel boor- als draaibewerkingen worden verwerkt, wat ten gunste komt tot de instap en insteltijden met als resultaat dat wij u een kortere doorlooptijd kunnen aanbieden.  Interesse of sparren over de mogelijkheden? We staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via info@vernie-metaal.nl of via 072 – 3034199