Skip to main content

Voor Dutch Cans, een gerenommeerde klant van Vernie Metaalbewerking heb wij reeds een turret ontwikkeld. Dutch Cans is gespecialiseerd in machines voor de productie van conserveringsblikken. Deze turret vervangt onderdelen van een machine die 40+ jaar oud is en waar geen onderdelen meer voor worden gemaakt. 

 

Project | Turret voor de Food Industrie

Gepubliceerd | 07-01-2020

Reeds geleverd: Turret voor de food industrie

Voor Dutch Cans, een gerenommeerde klant van Vernie Metaalbewerking heb wij reeds een turret ontwikkeld. Dutch Cans is gespecialiseerd in machines voor de productie van conserveringsblikken. 

Deze turret vervangt onderdelen van een machine die 40+ jaar oud is en waar geen onderdelen meer voor worden gemaakt. 

Ontdek de voordelen van 5-assig freezen

Doordat wij dit soort vervangingsonderdelen kunnen engineering en produceren, verlengen wij de levensduur van machines en rendement verhogend en duurzaam. Dit is een mooi voorbeeld van een 5-assig product. Met een diameter van 460mm, benutten we onze maximale capaciteit van onze Doosan DVF 5000. Dit mooie werkstuk is geprogrammeerd met onze CAD CAM software fusion 360. Interesse of sparren over de mogelijkheden? We staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via info@vernie-metaal.nl of via 072 – 3034199.

Nieuw, 5-Assig frezen!

Vernie Metaalbewerkingen heeft zich onlangs versterkt met de nieuwe DVF-serie 5-assige bewerkingscentra van Doosan. Met nieuwe collega Marcel Maasmann heeft Vernie de specialist in huis voor bewerkingen met de DVF 5-assige Doosan. Het 5-assige bewerkingscentra is geoptimaliseerd voor bewerkingen van moeilijk te verspanen en complexe werkstukken in grote en kleine series. Onderstaand een introductie filmpje van onze nieuwe 5-assige aanwinst:

Vernie

Meer Nieuwsberichten