Skip to main content
Vernie Metaalbewerkingen is gespecialiseerd in het leveren van custom made projecten. Zoals de reeds geleverde service aan een gerenommeerde klant. Nadat wij de tekeningen van deze desbetreffende klant in ontvangst kregen, zijn wij direct begonnen met de uitwerking en uitvoering. Onderstaand een catalogus van het resultaat van dit project. Bent u ook geïnteresseerd in de productie van custom made producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Onze specialisten nemen graag de tijd voor u en kunnen ook uw wensen bij voorbaat ook realiseren in 3D-model.

Projecten | Custom Made

Gepubliceerd | 23-03-2021

Reeds geleverd: Custom Made project, u vraagt, wij draaien!

Vernie Metaalbewerkingen is gespecialiseerd in het leveren van custom made projecten. Zoals de reeds geleverde service aan een gerenommeerde klant. Nadat wij de tekeningen van deze desbetreffende klant in ontvangst kregen, zijn wij direct begonnen met de uitwerking en uitvoering.

Onderstaand een catalogus van het resultaat van dit project. Bent u ook geïnteresseerd in de productie van custom made producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Onze specialisten nemen graag de tijd voor u en kunnen ook uw wensen bij voorbaat ook realiseren in 3D-model.

Doosan DFV 5000 - Vernie Metaalbewerking

Nieuw, 5-Assig frezen!

Vernie Metaalbewerkingen heeft zich onlangs versterkt met de nieuwe DVF-serie 5-assige bewerkingscentra van Doosan. Met nieuwe collega Marcel Maasmann heeft Vernie de specialist in huis voor bewerkingen met de DVF 5-assige Doosan. Het 5-assige bewerkingscentra is geoptimaliseerd voor bewerkingen van moeilijk te verspanen en complexe werkstukken in grote en kleine series. Onderstaand een introductie filmpje van onze nieuwe 5-assige aanwinst: