Skip to main content
Ontdek onze nieuwe aanwinst: De Doosan Puma 3100 xLy Door de aanschaf van de Doosan Puma 3100 LY zijn we in staat direct na het programmeren van de 3D bestanden, de machine in werk te zetten. Resultaat; snellere levertijd & reductie van misstanden met als gevolg dat wij ons diensten voordeliger kunnen aanbieden.

Machinepark | Doosan Puma 3100 xLy

Gepubliceerd | 19-01-2020

Ontdek onze nieuwe aanwinst: De Doosan Puma 3100 xLy

Door de aanschaf van de Doosan Puma 3100 LY zijn we in staat direct na het programmeren van de 3D bestanden, de machine in werk te zetten. Resultaat; snellere levertijd & reductie van misstanden met als gevolg dat wij ons diensten voordeliger kunnen aanbieden. 

Maak kennis met de Doosan Puma 3100 xLy

De Doosan Puma 3100 xLy is een mooie uitbreiding van ons machinepark. Met deze nieuwe aanwinst verbreden wij ons bereik en kunnen wij u grotere werkstukken aanbieden met grotere lengte en diameter. Door de aangedreven gereedschappen kunnen zowel boor- als draaibewerkingen worden verwerkt, wat ten gunste komt tot de instap en insteltijden met als resultaat dat wij u een kortere doorlooptijd kunnen aanbieden.  Interesse of sparren over de mogelijkheden? We staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via info@vernie-metaal.nl of via 072 – 3034199.

Eigenschappen en meer!

De PUMA 3100 xLy heeft een C-as en Y-as, aangedreven gereedschap en optioneel een servo aangedreven losse kop en met klauwplaat maten van 8″ tot 15″. Met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde 3D CAD (productontwerp) faciliteiten, beschikt de nieuwe PUMA 3100 xLy over een modulair design. De PUMA 3100 xLy biedt een breed scala aanvullende technische mogelijkheden, zoals ingebouwde motor spindels, slepende- of servo- aangedreven losse kop en Y-as. Deze machine biedt klanten nauwkeurigheid en repeteerbaarheid. Dit wordt bereikt door het verhogen van de ‘”machine-stijfheid”, stabiliteit en het verminderen van de thermische effecten.