Skip to main content

Ontdek onze nieuwe aanwinst: De Doosan Puma 3100 xLy
Door de aanschaf van de Doosan Puma 3100 LY zijn we in staat direct na het programmeren van de 3D bestanden, de machine in werk te zetten. Resultaat; snellere levertijd & reductie van misstanden met als gevolg dat wij ons diensten voordeliger kunnen aanbieden.

Machinepark | Installatie Doosan Puma 3100

Gepubliceerd | 06-04-2020

Nieuw bij Vernie:
De Doosan Puma 3100 xLy

Vorige week hebben wij de Doosan Puma 3100 xLy in ontvangst mogen nemen. Na een logistiek project, hebben we deze nieuwe aanwinst succesvol in onze fabriekshal geïnstalleerd. De Doosan Puma 3100 xLy is direct voor onze klanten beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

De Doosan Puma 3100 xLy | CNC Draaien | Vernie Metaalbewerkingen

Alles over onze nieuwe aanwinst

Door de aanschaf van de Doosan Puma 3100 LY zijn we in staat direct na het programmeren van de 3D bestanden, de machine in werk te zetten. Resultaat; snellere levertijd & reductie van misstanden met als gevolg dat wij ons diensten voordeliger kunnen aanbieden. 

Ontdek de voordelen van de Doosan Puma 3100 xLy

De Doosan Puma 3100 xLy is een mooie uitbreiding van ons machinepark. Met deze nieuwe aanwinst verbreden wij ons bereik en kunnen wij u grotere werkstukken aanbieden met grotere lengte en diameter. Door de aangedreven gereedschappen kunnen zowel boor- als draaibewerkingen worden verwerkt, wat ten gunste komt tot de instap en insteltijden met als resultaat dat wij u een kortere doorlooptijd kunnen aanbieden.  Interesse of sparren over de mogelijkheden? We staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via info@vernie-metaal.nl of via 072 – 3034199.

Eigenschappen en meer!

De PUMA 3100 xLy heeft een C-as en Y-as, aangedreven gereedschap en optioneel een servo aangedreven losse kop en met klauwplaat maten van 8″ tot 15″. Met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde 3D CAD (productontwerp) faciliteiten, beschikt de nieuwe PUMA 3100 xLy over een modulair design. De PUMA 3100 xLy biedt een breed scala aanvullende technische mogelijkheden, zoals ingebouwde motor spindels, slepende- of servo- aangedreven losse kop en Y-as. Deze machine biedt klanten nauwkeurigheid en repeteerbaarheid. Dit wordt bereikt door het verhogen van de ‘”machine-stijfheid”, stabiliteit en het verminderen van de thermische effecten. 

Vernie Nieuws

Meer Nieuwsberichten

Machinepark | Nieuw: De HedeliusT9 3600

Met groot genoegen delen wij u mede dat wij onlangs een nieuwe toevoeging aan ons machinepark hebben verwelkomd: de Hedelius T9 3600. Deze geavanceerde machine markeert een significante stap voorwaarts in onze productiecapaciteit en zal ons in staat stellen om nog efficiënter en nauwkeuriger te werken.

Vernie Metaalbewerking | Nieuw de Doosan DNM 6700

Machinepark | Nieuw: De Doosan DNM 6700

Deze week hebben wij onze nieuwe freesbank de Doosan DNM 6700 in ontvangst mogen nemen. Onze nieuwe freesbank is gelijk in gebruik en is voor u beschikbaar. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden of gaat direct voor u aan de slag. Machinepark | Nieuw de

Ben Kuin - Frezer - Vernie Metaalbewerking

Even Voorstellen | Ben Kuin

Sinds 1 mei 2021 is Ben Kuin toegetreden tot het team van Vernie Metaalbewerking. Met Ben hebben we een enthousiaste en gedreven frezer aan ons team toegevoegd. Wij van Vernie-Metaal wensen Ben veel succes en een aangename tijd bij ons bedrijf!  Even Voorstellen | Ben Kuin Gepubliceerd | 17-05-2021 Nieuw

Projecten | V-Snaarschijven (Poelie)

Deze V-Snaarschijven hebben een diameter van 500mm, zijn voorzien van SPA profielen en heeft een totaal gewicht van 130 kg. In de volgende bewerking worden ze voorzien van Conische klembussen (Taper Bush). Projecten | V-Snaar Poelie Gepubliceerd | 11-05-2021 Nu in productie: Custom Made V-Snaarschijven Deze V-Snaarschijven hebben een diameter